Μέσω του e-shop μας μπορείς να πραγματοποιήσεις μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες. Προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικών παραγγελιών.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στο www.orthopedika-iatrika.gr   προσφέρουμε  4  διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου:

Αντικαταβολή: Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται με μετρητά κατά την παράδοση στον χώρο σου από την ACS Courier.  Η υπηρεσία της αντικαταβολής προσφέρεται Δωρεάν.

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες με αποστολή στην Ελλάδα.

Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτα: Συμπληρώνεις τα στοιχεία της κάρτας σου και μόλις αυτή επιβεβαιωθεί, η παραγγελία ολοκληρώνεται. Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express και Diners.

PayPal: Γρήγορη και ασφαλής πληρωμή της παραγγελίας σου μέσω της πλατφόρμας του PayPal.

Κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR 1301101370000013775113965

ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

EUROBANK

GR 72 0260 0440 0004 6010 2515434

ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR 350 17101 60006016010133594

ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ALPHA BANK

GR 3201401160116002101226418

ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Θα πρέπει να μας στείλεις το αντίγραφο της απόδειξης τραπεζικής εντολής ή της ηλεκτρονικής πληρωμής  με email στο info@orthopedika-iatrika.gr  Η διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελίας ξεκινάει μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα 5 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της παραγγελίας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρωθεί. Τα τυχών έξοδα της κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ελλάδα:
Για κάθε σου παραγγελία άνω των 50€ έχεις ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ , ενώ για παραγγελίες κάτω από 50€ η χρέωση είναι 3€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ και στις δύο περιπτώσεις. Τα παραπάνω ισχύουν για παραγγελίες από όλη την Ελλάδα.

Εξωτερικο:
Για αποστολές εξωτερικου το κόστος αποστολής συμφωνείται κατόπιν συνεννόησης

Όλα τα προϊόντα στο www.orthopedika-iatrika.gr βρίσκονται σε απόθεμα και είναι ετοιμοπαράδοτα.  Σε συνεργασία με την ACS Courier, αποστέλλουμε τις παραγγελίες μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα και κατόπιν συνεννόησης  στο εξωτερικό, με ενδεχόμενη καθυστέρηση μίας επιπλέον ημέρας σε ορισμένες περιοχές οι οποίες χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες.

Σε περιόδους εκπτώσεων, προσφορών και αυξημένου φόρτου παραγγελιών, ο χρόνος επεξεργασίας, αποστολής και παράδοσης των παραγγελιών ενδέχεται να αυξηθεί σημαντικά, έως και  1 (μία) εργάσιμες ημέρα, σύμφωνα πάντα με τους χρόνους διανομής της ACS Courier

Η ACS Courier  πραγματοποιεί τις παραδόσεις καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες) και από τις 09:00 έως τις 17:00 (Για την Ελλάδα).

Έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς την εξέλιξη της παραγγελίας σου από τη στιγμή που θα παραδοθεί στην εταιρία ταχυμεταφορών, συμπληρώνοντας τον κωδικό της αποστολής στο ειδικό πεδίο εδώ :link.

Σε περίπτωση που δεν βρίσκεις το μέγεθος ή το χρώμα που επιθυμείς σε κάποιο προϊόν, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@orthopedika-iatrika.gr  ή στο τηλέφωνο 210 9530970  και εμείς θα σε ενημερώσουμε για ενδεχόμενη διαθεσιμότητα.

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου ΔΩΡΕΑΝ σε κάποιο από τα  καταστήματα μας σε όλη την Ελλάδα, το οποίο θα επιλέξεις κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σου. Μόλις αυτή παραληφθεί από το κατάστημα, θα ενημερωθείς μέσω e-mail ή τηλεφώνου και θα μπορείς να την παραλάβεις επιδεικνύοντας την ταυτότητα σου.

Εάν αυτή δεν παραληφθεί, θα επιστραφεί στην αποθήκη μας και θα ενημερωθείς για νέα ημερομηνία αποστολής, με ενδεχόμενη χρέωση μεταφορικών.

Για παραλαβή από κατάστημα, η παραγγελία θα πρέπει να έχει εξοφληθεί ηλεκτρονικά (Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτα, Pay Pal, Τραπεζική κατάθεση), και ως εκ τούτου δεν ισχύει η αντικαταβολή και δεν προσφέρεται η πληρωμή στο ταμείο του καταστήματος. Τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται στο κατάστημα και δεν είναι διαθέσιμα για άμεση παραλαβή, αλλά τιμολογούνται και αποστέλλονται από την αποθήκη του e-shop.